vasárnap, március 7, 2021
4kereken.hu

Szélvédő gravírozással a lopás ellen!

2020-09-16 Tudástár
szélvédő gravírozás

Egy saját autó igen nagy értéket képvisel, így természetes, hogy minden tulajdonos szeretné megóvni járművét. Az időjárás vagy éppen szándékos rongálás okozta károk mellett sajnos lopással is számolni kell, hiszen hiába minden okos megoldás, ha azokat már valaki más fogja élvezni. Egyre többféle biztonságtechnikai rendszer érhető el, ám a riasztók hangjára ma már kevesen figyelnek fel, a mechanikus védelem inkább csak meghosszabbítja az eltulajdonítás idejét, míg a nyomkövetés igencsak drága. Milyen lehetőség van még a lopás elleni védekezésre? A szélvédő gravírozás!

Azok számára, akik még nem hallottak a szélvédő gravírozásról, elsőre talán egy furcsa divathóbortnak tűnhet, a valóság azonban igen távol áll ettől, hiszen ez egy remek módszer arra, hogy a tulajdonosok biztonságban tudják autójukat. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a szélvédő gravírozás jelentősen csökkenti a lopás kockázatát! Hogyan lehetséges ez?

szélvédő gravírozásnak köszönhetően egyszerűen beazonosíthatóvá válnak a járművek, és mivel ez a tolvajoknak túl nagy kockázattal jár, gyakran néznek inkább könnyebb zsákmány után. A rendszám, motorszám vagy alvázszám gyakorlatilag eltávolíthatatlanná válik az üveg felületekről, illetve csak magas költségek és nagy munka árán lehet megszabadulni az azonosítást szolgáló jelzésektől, ami rendszerint nem éri meg a bűnözőknek. A szélvédő gravírozás csak felületi karcolással jár, így nem gyengíti az üveget, az továbbra is tökéletesen be tudja tölteni funkcióját.

Érdekli a szélvédő gravírozás lehetősége? Szeretne megismerni egy megbízható céget, ahol ezt is vállalják? Fedezze fel az Autóüveg Centrum szolgáltatásait, melyek között ez a különleges, lopás elleni megoldás is helyet kapott! Látogasson el www.autouvegcentrum.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat a részletekről, és ha kérdése lenne vagy bejelentkezne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-88-400-876-os telefonszámon, valamint az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!