szombat, november 27, 2021
4kereken.hu

Szélvédő csere a megoldás, vagy javítható a sérülés?

2021-04-14 Tudástár
szélvédő javítás

Természetes, hogy saját autóját minden tulajdonos óvja, hiszen az igen nagy értéket képvisel, ám a legnagyobb odafigyelés mellett is előfordulhatnak kisebb-nagyobb sérülések. Vannak olyan károk, melyekkel szemben nem lehet védekezni, ha bekövetkezik a baj, az egyetlen dolog, amit felelős autótulajdonosként tenni lehet, az egy megbízható műhely felkeresése. Ide sorolhatjuk a szélvédő sérülését, ami komoly probléma forrása lehet, ha elhanyagolják, ezért mielőbb szakszerű megoldást követel. Míg egyes esetekben csak a szélvédő csere jöhet szóba, addig más sérülések esetén a szélvédő javítás is megvalósítható, ám azt, hogy melyikre van szükség, csak szakember tudja megállapítani.

A kavicsfelverődés bármelyik autótulajdonost érintheti, ez ugyanis a szélvédőn keletkező károk leggyakoribb okozója, ami többféle formában hagyhat nyomot az üvegen. A sérüléseket megkülönböztethetjük forma szerint, így beszélhetünk kagylós, csillag alakú és kombinált törésről, valamint félhold alakú szilánkos törésről. A szélvédő javítás lehetőségei függenek a sérülés formájától, de annak nagysága és mértéke is befolyásolja, hogy javítható-e az üveg. Amennyiben a szakszerű és időben történő javítás elmarad, az egyenes út a repedések kialakulásához, ez pedig jelentősen növeli az esélyt arra, hogy csak a szélvédő csere jelenthessen megoldást.

Ha sérülés érte autója szélvédőjét, ne halogassa a dolgot, forduljon mielőbb szakértőkhöz! Az Autóüveg Centrum csapata rendelkezésére áll, ha a szélvédő javítás nem ütközik akadályokba, de akkor is számíthat ránk, ha a szélvédő csere elkerülhetetlen! Széles kínálatot biztosítunk a szélvédők különböző típusaiból, és rendszeresen hirdetünk akciókat, így biztos lehet benne, hogy találunk szakszerű és kedvező megoldást a problémájára. Ha szeretne bővebben tájékozódni a lehetőségekről és megoldásokról, látogasson el a www.autouvegcentrum.hu weboldalra, amennyiben pedig igénybe venné szolgáltatásunkat, várjuk megkeresését! Hívja a +36-88-400-876-os telefonszámot, vagy írjon üzenetet az info@autouvegcentrum.hu e-mail címre!

Like this Article? Share it!