kedd, május 30, 2023
4kereken.hu

Start-stop akkumulátorok a környezetvédelem szolgálatában

2021-12-23 Tudástár
Start-stop akkumulátorok

Start-stop akkumulátorok az innovatív technológiával gyártott, környezetbarát autókhoz! Ismerkedjen meg a lehetőségekkel Ön is, és válasszon a legnevesebb gyártók megbízható termékei közül!

A környezetvédelem ma már minden gyártási területen egyre nagyobb szerepet kap, és mind közül az autóipar az, aminek a legnagyobb hangsúlyt kell fektetnie rá. Bár az autók a közlekedés legkényelmesebb formáját biztosítják, be kell látni, hogy a környezetet nem kímélik. Ám a gyártók kifejlesztették a start-stop rendszert, melynek köszönhetően csökkenthető a károsanyag kibocsájtás, így az ezzel a technológiával gyártott autók kevésbé szennyezik a környezetet. A rendszer leállítja a motort minden alkalommal, amikor az autó megáll, majd újraindítja, amikor továbbhalad, ami kíméli a környezetet, az akkumulátort viszont nem. A hagyományos akkuk nem tudnak megbirkózni ezzel a technológiával, ezért ezen a téren is újításra volt szükség, így születtek meg a speciálisan ehhez a rendszerhez kifejlesztett start-stop akkumulátorok.

start-stop akkumulátorok lényegesen több nyersanyag felhasználásával és a korábban alkalmazott eljárásoktól eltérő gyártási technológiával készülnek, ez garantálja kiemelkedő teljesítményüket. Ezek az akkuk 30%-kal nagyobb teljesítményre képesek hagyományos társaiknál, így biztosítják a start-stop rendszerű autók gondtalan működését. A start-stop akkumulátorok megerősített, ciklusálló változatai a piaci kínálatban elérhető akkuknak, az extra erőnek azonban ára van. Ezek az akkumulátorok pontosan annyival drágábbak, mint amennyivel többet tudnak az átlaghoz képest, cserébe viszont megbízható megoldást nyújtanak azok, akik a környezetbarát technológia mellett teszik le a voksukat.

Ha a start-stop akkumulátorok felkeltették érdeklődését, és szeretne többet megtudni a témában, a Csorba Akku Kft. szakértői rendelkezésére állnak! Szaküzletünkben a legnagyobb gyártók termékeit vásárolhatja meg, és igény szerint akár házhoz is szállítjuk a kiválasztott akkut. A www.csorba-akku.hu weboldalon bővebben tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról, amennyiben pedig kérdése lenne a start-stop akkumulátorok kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-379-3142-es telefonszámon vagy az info@csorba-akku.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!