vasárnap, szeptember 19, 2021
4kereken.hu

Budapesti parkolóház árak: kedvezőek is lehetnek!

2021-01-26 Tudástár
budapesti parkolóházak árai

Szeretné biztonságban tudni az autóját Budapest belvárosában, épp ezért nem hagyná azt az utcán, de aggódik a budapesti parkolóházak árai miatt? Sajnos az ingyenes parkolás már szinte az egész fővárosban lehetetlen, csak a külső területeken nem vezették még be, a belvárosban pedig viszonylag magasak az árak még abban az esetben is, ha az utcán parkolja le az autóját. Ehhez képest egy budapesti parkolóház árai kifejezetten kedvezőek is lehetnek, főleg, ha a biztonságot is figyelembe vesszük, és persze lehetséges olyat is találni, amelynek költsége alacsonyabb, mint az utcai parkolásé.

budapesti parkolóházak árai sokfélék, és többnyire az elhelyezkedésük határozza meg, hogy mennyit is kérnek egyetlen óráért. A belváros kiemelten drága övezet, hiszen sokan dolgoznak itt, az utcán is lehet parkolni, ha épp található valahol akár csak egyetlen parkolóhely is, ám ez viszonylag ritka, ezért a parkolóházak gyakorlatilag annyit kérnek, amennyit csak akarnak. Szerencsére nem csak ilyen jellegű vállalkozások működnek a fővárosban, és akad olyan parkolóház is, amely kifejezetten kedvező árakkal dolgozik.

Ha Ön még nem találta meg azt a belvárosi parkolóházat, amelynek esetében az átlagos budapesti parkolóház árak alá ígérnek, és emellett számos egyéb szolgáltatással is várják, a biztonsági szint pedig kiváló, ajánljuk figyelmébe a Franklin Házat!

Biztonságos, könnyen megközelíthető parkolóházzal várja Önt cégünk, a Franklin Ház Kft.! Tisztában vagyunk azzal, mennyire drága a fővárosi parkolás, ezért budapesti parkolóházunk árait úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára megfizethetőek legyenek. Fejlett biztonsági rendszerrel, zárt épületben biztosítjuk a teljes védelmet az Ön autójának is. Budapesti parkolóházunk árairól és szolgáltatásainkról weboldalunkon, a www.franklinhaz.hu címen olvashat!

Ha felkeltettük az érdeklődését szolgáltatásaink iránt, és kérdése lenne budapesti parkolóházunk áraival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-1-328-0960-as telefonszámunkon, illetve az info@franklinhaz.hu e-mail címünkön!

Like this Article? Share it!