szombat, január 29, 2022
4kereken.hu

Az autómatricázás és a tervezés

2021-04-19 Tudástár
autómatricázás

Az autómatricázás ma már sokféle formában valósítható meg, és számos különféle szerepet tölthet be. Míg az autósportban nélkülözhetetlen a szponzorok feltüntetése, addig cégek számára a népszerűsítés eszköze lehet a járműdekoráció, de megkülönböztető jelzésként is szolgálhat egy-egy matrica. Bizonyos esetekben az autómatricázás szigorú szabályokhoz van kötve, így például taxik dekorálása során pontosan meg van határozva, hogy a karosszéria egyes részein minek kell helyet kapnia. Utcai autók és céges járművek esetén viszont csak a fantázia szabhat határt, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem érdemes tudatosan tervezni!

Az autómatricázás terén az egyszerű szövegezéstől a fénykép minőségű nyomatok készítéséig minden elképzelés megvalósítható. A korszerű technológiai megoldások lehetővé teszik, hogy a járműdekoráció ne csupán szép legyen, hanem minden időjárási tényező ellenére tartós is maradjon. A kivitelezést azonban gondos tervezésnek kell megelőznie, hiszen csak így lehet tökéletes a végeredmény.

Ha nem előre kidolgozott mintáról van szó, magát a matricát is meg kell tervezni, hogy az igazán mutatós és figyelemfelkeltő legyen. Azonban az autómatricázás előtt a dekoráció helyét is pontosan meg kell határozni, hiszen hiába az ötletes grafika, ha nem látszik jól, vagy egészen egyszerűen nem illik oda, ahova szánták. Összességében tehát elmondható, hogy bármilyen szerepet tölt be a járműdekoráció, célszerű az autómatricázás minden részletét profikra bízni.

Ön is egyedi megjelenésű járműre vágyik? Az autómatricázást Budapesten szeretné igénybe venni? Az Autodekor.hu Bt. csapatára számíthat! Nem csak a szakszerű kivitelezést vállaljuk, hanem az azt megelőző tervezést is elvégezzük, ráadásul, ha mindkettőt ránk bízza, a tervezést ingyenesen biztosítjuk! Amennyiben érdekli a teljes körű autómatricázás Budapesten, látogasson el a www.automatricak.hu weboldalra, és tájékozódjon szolgáltatásainkról! Ötleteit és kérdéseit várjuk a +36-30-646-6293-as telefonszámon, illetve az info@automatricak.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!