vasárnap, szeptember 19, 2021
4kereken.hu

A Gulf kenőanyagok múltja és jelene

2021-01-12 Tudástár
Gulf kenőanyagok

Gulf kenőanyagok sok autótulajdonos számára jól ismert termékek, ám kevesen vannak tisztában azzal, hogy mi áll a vállalat hátterében. A Gulf Oil egy igen nagy múltra visszatekintő amerikai olajtársaság, egyikre azoknak, amik meghatározzák a világ motorolaj piacát. A vállalat 120 éves múltra tekint vissza, ugyanis a Gulf Oil már 1901 óta jelen van ezen a területen. Minek köszönhetik népszerűségüket ezek a termékek?

Gulf kenőanyagok eredete igen nagy múltra tekint vissza, kiválóságuk hátterében pedig a vállalat hatalmas szakmai tapasztalata áll. A fejlesztést jelentősen meghatározza, hogy a Gulf motorolajok használata szervesen kapcsolódik a versenysportokhoz, az olajtársaság ugyanis hosszú ideje szerepet vállal a hosszú távú autóversenyzésben. Ennek köszönhetően a Gulf motorolajok extrém körülmények között is képesek megállni a helyüket, méghozzá a lehető legjobb teljesítményt kihozva az autókból.

Gulf kenőanyagok azonban nem csupán a személygépjármű tulajdonosok számára csenghetnek ismerősen, ugyanis motorkerékpárokba, haszongépjárművekbe, sőt, motorcsónakokba is gyártanak termékeket. Szintén elérhetőek Gulf kenőanyagok olyan berendezésekbe, mint amilyen a láncfűrész vagy a fejőgép. A Gulf termékek védjegye a narancssárga korong, ami a vásárlók szemében egyet jelent a megbízhatósággal, magas műszaki színvonallal és innovációval.

Ön is szeretné megtapasztalni a Gulf motorolajok előnyeit? Esetleg régóta elkötelezett híve a vállalat kenőanyagainak, és egyszerű megoldást keres a vásárláshoz? A Mindent Kapni Webáruház kínálatában biztosan nem fog csalódni! Nálunk számos különféle kenőanyag kapott helyet a Gulf Oil termékpalettájáról, melyek között kényelmesen böngészhet a www.mindentkapni.hu honlapon. Nézzen körül nálunk, és adja le rendelését webáruházunkon keresztül! Amennyiben kérdése lenne a rendelés előtt, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, rendelkezésére állunk a +36-20-342-1511-es telefonszámon, valamint az info@mindentkapni.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!