szombat, november 27, 2021
4kereken.hu

Ózonos szagtalanítás, fertőtlenítés – ne költsön többé illatosítóra!

2020-05-26 Tisztítás
utastér szagtalanítása

Sokaknak okoz problémát, hogy bármit is tesznek, az autójuk belterében egyre erősebb szagok terjengenek, és még a legprofibb kárpittisztítás után is megmaradnak. Ezek a kellemetlenségek egy egyszerű illatosítóval maximum ideig-óráig fedhetőek el, hiszen a probléma forrása nem szűnt meg, csupán felületi kezelés történt. Az utastér szagtalanítása és fertőtlenítése a leghatékonyabban az ózonos technológia segítségével oldható meg, mégis kevesen választják, mert tartanak a következményektől, illetve a magas ártól – vagy egyszerűen még csak nem is hallottak róla. Az alábbiakban eloszlatjuk a félreértéseket, és tisztázzuk, miért az ózon a legjobb az utastér és a raktér fertőtlenítésére.

Az ózonos fertőtlenítés a személyautók és a teherszállító járművek esetében is a lehető leghatásosabb megoldás. Az ózon az oxigén három atomos molekulája, és gáz halmazállapotú, ezért minden résbe és a szövetek belsejébe is eljut, így képes az autó utasterének fertőtlenítésére, illetve a raktér szagtalanítására is. Az ózonos fertőtlenítés körülbelül egy órát vesz igénybe, majd újabb, minimum 1 órányi szellőztetés is szükséges, mert a gáz veszélyes az emberi szervezetre, a művelet végeztével azonban semmilyen hatása nincs, a baktériumokat és kórokozókat viszont eddigre elpusztította, a szagokat pedig megszüntette.

Cégünk, a Kamionmosó plusz Kft. többek között ózontechnológiás utastér-fertőtlenítést és raktér-szagtalanítást is végez budapesti műhelyében. Az ózonos fertőtlenítés ára ráadásul nálunk igencsak kedvező, így, ha az Ön autójában is kellemetlen szagok terjengenek, érdemes ellátogatnia hozzánk! Keresse fel a honlapunkat a www.foliazunk.hu címen, ahol további információhoz juthat, aminek alapján könnyedén eldöntheti, megéri-e az utastér fertőtlenítését és a raktér szagtalanítását ránk bíznia!

Ha utastér-szagtalanítás, illetve raktér-fertőtlenítés, mi vagyunk a legjobb választás! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ózonos fertőtlenítés iránt, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-456-0842-es, valamint a 06-20-432-3113-as telefonszámon!

Like this Article? Share it!