szombat, december 2, 2023
4kereken.hu

Ózonos belsőtér fertőtlenítéssel az egészségért

2022-03-03 Tisztítás
ózonos belsőtér fertőtlenítés

Az elmúlt időszak rávilágított arra, hogy mennyire fontos odafigyelni a higiéniára. Ez természetesen nem csak az otthonunkra, hanem az autónkra is vonatkozik. De hogyan lehet higiénikus tisztaságot elérni egy járműben? A rendszeres takarítás mellett az ózonos belsőtér fertőtlenítés beiktatásával.

Az ózonos belsőtér fertőtlenítés, ahogyan a megnevezéséből is kiderül, az ózon erejét használja fel és azzal varázsolja baktériumoktól és vírusoktól mentessé a jármű belső terét. A technológiát régóta alkalmazzák, ugyanis számtalan előnye van. Ezek közé tartozik, hogy nem csak a baktériumokkal és vírusokkal veszi fel a harcot, hanem a gombákkal, az atkákkal, de még a penésszel is. Minden olyan helyen alkalmazható, ami teljesen lezárható, legyen az egy lakás, egy üzlethelyiség vagy éppen egy jármű. Az ózonos belsőtér fertőtlenítés hatása tartós. Nagy előnye még, hogy az ózon mindenhol kifejti a fertőtlenítő hatását, míg más módszerrel rendkívül nehéz és időt igénylő feladat lenne az összes felületet letörölni, ráadásul ezzel a levegő fertőtlenítése sem megoldható.

Az ózonos belsőtér fertőtlenítés után semmilyen egészségre káros anyag nem marad vissza. Érdemes alkalmazni a családi személyautókban, de céges és személyszállításhoz használt járművekben, fuvarozók által használt teherautókban, sőt, a közösségi közlekedés járműveiben is. A szolgáltatás mindenki számára kedvező áron elérhető, és az így végzett fertőtlenítés gyorsan kivitelezhető, nem kell sokáig nélkülözni a járművet. Az ózonos belsőtér fertőtlenítéssel sokat tehetünk a vírusok terjedésének megakadályozásáért, ami az utóbbi időszakban sajnos különösen fontossá vált.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az ózonos belsőtér fertőtlenítéssel kapcsolatban, és készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére. Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.autogazszereles.hu weboldalra, ha pedig kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 944 7495-ös telefonszámon vagy a szappanosautogaz@gmail.com e-mail címen, szívesen segítünk mindenben!

Like this Article? Share it!