kedd, március 2, 2021
4kereken.hu

Utánfutó alkatrészek széles választéka várja!

2020-10-29 Szerelés
utánfutó alkatrészek

“Ami elromolhat, az el is romlik”, tartja a mondás, és ez gyakorlatilag mindenre igaz, így az utánfutókra is. A javításuk persze egyszerű, de csak abban az esetben, ha be tudjuk szerezni a megfelelő utánfutó alkatrészeket.

Bármennyire is egyszerű szerkezetnek tűnik, egy utánfutó kifejezetten sok alkatrészből áll, hiszen elég csak a felépítményét szemügyre venni, és máris látható, hogy csak ez több száz részegységből áll össze, és ehhez még hozzá jön az alváz, illetve a futómű is. Az utánfutó alkatrészek között éppen ezért olyan részegységeket is találhatunk, amelyekre egy laikus sosem gondolna, mint például fékvezérlők és -betétek, kapcsolófejek, avagy elektromos átalakítók. Ezek közül bármi elromolhat, ezzel veszélyeztetve az autósok biztonságát az utakon, tehát a meghibásodás első jeleinek megjelenése után azonnal be kell szerezni a szükséges utánfutó alkatrészeket, majd elvégezni a javítást. A kérdés persze ilyenkor az, hogy hová érdemes fordulni ezzel a problémával, és hogy milyen árakra kell számítani.

Amennyiben utánfutó alkatrészeket szeretne vásárolni, válassza cégünket, a GLOKAR Kft.-t! Kínálatunkból olyan Knott és Alko utánfutó alkatrészek vásárolhatóak meg, mint a tengelyek, a fékvezérlők, a fékbetétek, a bowdenek, a lámpák, de a prizmák és a kapcsolófejek mellett olyan utánfutó alkatrészeket is megtalálhat, mint a szakadókötelek, a felnik, a sárvédők, a 13 pólusról 7-re átalakító dugvillák, a mankókerekek és a gázdugattyúk. Utánfutó alkatrészeink azonnal átvehetőek személyesen, amennyiben épp megtalálhatóak raktárunkban, de ha esetleg nem, akkor is be tudjuk őket szerezni 2-3 munkanapon belül. Keresse fel a weboldalunkat, amit a www.utanfuto.glokar.net címen találhat meg, és tudjon meg többet utánfutó alkatrészeinkről!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az utánfutó alkatrészek iránt, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-1/403-32-13-as, vagy a +36-30/211-99-76 telefonszámainkon, illetve a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címünkön!

Like this Article? Share it!