péntek, augusztus 19, 2022
4kereken.hu

Kormánymű javítás és a komolyabb problémák megelőzése

2021-06-18 Szerelés
kormánymű javítás

Minden autótulajdonos jól tudja, hogy gondos karbantartás mellett is előfordulhatnak váratlan problémák, amikre egyszerűen nem lehet felkészülni. Ám olyan esetek is vannak, amikor a meghibásodás nem előzmények nélküli, ez pedig azt jelenti, hogy minden szokatlan jelenségre nagy figyelmet kell fordítani. A kormánymű komolyabb hibái gyakran megelőzhetőek, ezek ugyanis a legtöbb esetben nem előjelek nélkül jelentkeznek!

Ha a kormánymű javítás elkerülhetetlen, akkor mielőbb szakemberhez kell fordulni, hiszen ennek a szerkezetnek jelentős szerepe van a balesetmentes közlekedés biztosításában. A kormánymű valamelyik elemének meghibásodása oda vezethet, hogy az autó irányíthatatlanná válik, így pedig rendkívül kockázatos útnak indulni. Ezt az állapotot azonban nem kell és nem is szabad megvárni, így pedig a kormánymű javítás anyagi vonzata sem lesz olyan megterhelő.

Sokféle előjele lehet annak, hogy probléma van a kormányművel, melyek közül vannak olyanok, amik egészen jelentéktelennek tűnnek, mégsem lehet elhanyagolni őket. Az egyik leggyakrabban előforduló jelenség, hogy csöpög a szervóolaj, ami a tömítés sérülésére vagy meghibásodására utal. Ilyen esetekben a kormánymű javítás egyszerűen és gyorsan megoldható, de nem mindig ilyen szerencsés a helyzet. Ha a szerkezet kopogó, recsegő hangot hallat vagy szorul a kormánymű, és ezek a jelenségek egyre intenzívebben jelentkeznek, az már olyan állapotot feltételez, ami balesetveszélyes lehet. Ilyenkor ajánlott mielőbb szervizbe vinni az autót, és azzal is számolni kell, hogy a kormánymű javítás kevésbé kíméli majd a pénztárcát.

Figyeljen az autó jelzéseire, és ha úgy érzi, hogy a kormánymű javítás szükségessé vált, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk, a Géniusz Trade Kft. olyan szakértőkkel várja a tulajdonosokat, akik precízen és lelkiismeretesen dolgoznak, bármilyen problémáról van szó. A kormánymű javítás részleteiről és díjszabásáról a www.geniusztrade.hu weboldalon tájékozódhat, amennyiben pedig máris szeretne időpontot egyeztetni velünk, várjuk megkeresését a +36-70-423-7655-ös telefonszámon vagy a geniusztradekft@gmail.com e-mail címen!

Like this Article? Share it!