szombat, december 2, 2023
4kereken.hu

A szélvédő javítás kiválthatja a cserét!

2022-04-04 Szerelés
szélvédő javítás

szélvédő javításhoz válasszon színvonalas munkát nyújtó műhelyt! A szélvédő csere elkerülése nem lehetetlen, ha ügyes kezekbe kerül az autóüveg!

Az autóüveg a gépkocsi egyik legsérülékenyebb része. Hiába dolgoznak ma már az autógyártók is edzett üvegekkel és modern alapanyagokkal, a törhetetlen autóüveg használata a hétköznapokban még várat magára. Ezért, a legóvatosabb autózás mellett is bekövetkezhet egy hirtelen sérülés, ami kárt tesz az autó üvegében. Nem ritka a kőfelverődés okozta repedés, a különböző kategóriába sorolható üvegsérülések vagy pedig, rosszabb esetben a törés sem. A sérülés mértéke és jellege az, ami befolyásolja, hogy elegendő e a szélvédő javítást megrendelni vagy pedig inkább az autóüveg cseréjével jár jobban az autó tulajdonosa. Tény, hogy minden út az autóüveg cseréjéhez vezet előbb vagy utóbb, hiszen a túl sokat javítgatott üvegnek már nincs sok ideje hátra, nem tud olyan biztonságot nyújtani utazás közben, mint egy kifogástalan állapotú, új autóüveg.

szélvédő javítása több technológia felhasználásával is történhet, de általában ragasztót, illetve speciális gyantát használnak a sérülés kitöltésére. A technológia kiválasztását befolyásolja az üveg sérülésének a jellege. A repedést és a kőfelverődés jellegzetes sérüléseit is másféle módon kell javítani. A siker nem csupán a jó szakemberen és a helyesen kiválasztott eljáráson múlik, hanem a gépkocsi tulajdonosán is. Minél tovább vár ugyanis a szélvédő javítással, annál jobban romolhat az autóüveg, illetve a sérülés állapota.

A szélvédő javítás természetesen az egyszerűbb megoldás, amiért kevesebbet is kell fizetni és gyorsabban elkészül. További előnye, hogy a jármű eredeti alkatrésze megmarad, ami tökéletesen illeszkedik a szélvédő szigeteléséhez is.

A honlapon az autószerelő műhelyünk szolgáltatásairól tud tájékozódni minden érdeklődő. Keresse a Fridova Kft.-t bizalommal, ha gond van a szélvédővel, szeretné az autóüveget megcsináltatni! Kérjen tőlünk időpontot és árajánlatot szélvédő javításra vagy cserére az elérhetőségeinken:  +36-88-400-876, +36-30-927-0248, +36-30-520-9523 info@autouvegcentrum.hu.

Like this Article? Share it!