kedd, október 3, 2023
4kereken.hu

Megéri beszerezni az éjszakai parkoló bérletet Budapesten

2022-12-01 Sofőröknek
éjszakai parkoló bérlet Budapest

Az estét ne a parkolóhely keresésével töltse! Az éjszakai parkoló bérlet Budapesten mindig biztos helyet ad a járművének a belvárosban.

Vége egy újabb, hosszú munkanapnak, autóba ül, hogy minél gyorsabban hazaérjen és kicsit kikapcsolódjon, ugye? A lakóhelyére érve viszont azt tapasztalja, hogy nincsen szabad parkolóhely, sehol a környéken? A belvárosban ez nem ritka eset, hiszen szinte mindig megtöltik az ott lakók és a munkába, szórakozni érkezők járművei a parkolóhelyeket.

A parkolásnak azonban nem kell egy esti rémálomnak lennie a zsúfolt belvárosi állapotok miatt. Az éjszakai parkoló bérletet Budapesten megváltani egyáltalán nem pénzkidobás, hiszen nyugalmat, időt vásárol vele magának az autós. Minden nap bérelt parkolóhelyre állhat be a kocsival, amit másnap épségben talál a helyén.

A Franklin Házban mindig van hely a bérletet vásárlók járműveinek, ahol fedett, őrzött, korszerű technológiával működtetett parkolás elérhető. A parkolás ideje ráadásul rugalmasan változik, mert minden éjszakai bérletet vásárlónak lehetősége van az igényei szerint megadni a parkolás kezdetét és végét.

A parkoláshoz többé nem kell szabad helyekre vadásznia, nincs szükség arra, hogy jóval messzebb parkoljon az otthonától, mert mindig lesz egy fix hely, ahová vissza tud térni a belvárosban. Hagyja nálunk az autóját és legyen az éjszakai bérletes ügyfeleink körének a tagja!

Az esti, délutáni parkolás talán télen a legnagyobb kihívás, amikor már korán leszáll a sötétség. A hidegből minél előbb szeretne bejutni a meleg, barátságos otthonába, de a hiányzó parkolóhely visszatartja? A Franklin Házban várja a saját parkolóhelye!

A parkolás lehet sokkal egyszerűbb és sokkal kevesebb idő is, amellett, hogy biztonságosabb is. A www.franklinhaz.hu webcímen, a Franklin Ház Kft. honlapján várja az ajánlatunk. Az aktuális árainkat, a havi bérletre vonatkozó információkat itt találja meg minden autóval rendelkező érdeklődő. A kérdésekre válaszolunk a Franklin Ház bármelyik elérhetőségén, a 06-1-328-09-60 telefonszámon vagy az info@franklinhaz.hu email címen.

Like this Article? Share it!