szombat, december 2, 2023
4kereken.hu

Kamionok szakszerű mentése műszaki hiba esetén

2022-10-18 Sofőröknek
kamion mentés

Kamionok szakszerű mentésével foglalkozunk, ha bajba kerül, hívjon minket! A kamion mentést olajozottan kivitelezzük, felkészülve a szakmai kihívásokra.

A fuvarozásban nincs helye késlekedésnek, mert a szállítmányokra számítanak a megrendelők. A jól működő logisztika érdekében be kell tartani a menetrendet, az előzetes tervekhez igazodni. A határidő csúszások komoly következményekkel tudnak járni, felborítják a többi feladat ütemezését. A fuvarozásra használt járművek rendszeres karbantartása létfontosságú, hogy kifogástalan műszaki állapotban induljanak el a megbízásokat teljesíteni. Mégis könnyebben előfordulhat, mint gondolnánk, hogy egy jármű elakad útközben műszaki hiba miatt. A kamionok szakszerű mentésére ilyenkor van szükség.

A kamionok szakszerű mentéséhez olyan kamion mentéssel foglalkozó céget hívjon segítségül, mint amilyenek mi vagyunk! Az autómentés a specialitásunk, ez alól nem jelent kivételt a nagy súlyú és az átlagosnál nagyobb méretű járművek mentése sem. A kamionok szakszerű mentésére felkészülten indulunk útnak, természetesen a hívást követően azonnal. Rendelkezünk a jármű elszállításához szükséges felszereléssel, amennyiben a helyszínen nem lehet megoldani a javítást. Egy kamion komoly fennakadást képes okozni, főleg akkor, ha az út nagy részét is elfoglalja. A kamionok szakszerű mentése a forgalom akadályozásának minél előbb történő  feloldását segíti.

A műszaki hiba a kisebb gond, ha elakadásról van szó, hiszen baleset, árokba borulás is meghiúsíthatja egy fuvarozás eredeti menetrendjét. A segítségre nem kell sokáig várnia, a kamionok szakszerű mentése velünk késlekedés nélkül zajlik. A www.banfai-automentes.hu honlapon a tevékenységünkről tudhat meg többet. A Bánfai Zoltán Autómentő vállalkozó által vezetett cég minden napszakban készen áll a kamionok szakszerű mentésére. Az elérhetőségeinken hívjon, ha bajba került, a +36-70-42-33-334, +36-20-94-42-496,  +36-1-27-66-764 telefonszámokon fogadjuk a hívását vagy írhat nekünk a b.automento@freemail.hu levelezési címre.

Like this Article? Share it!