szombat, november 27, 2021
4kereken.hu

Fényszóró foncsorozással a biztonságos közlekedésért!

2020-12-16 Sofőröknek
fényszóró foncsorozás

Az autós közlekedés biztonságát sokféle tényező befolyásolhatja. A balesetmentes vezetés egyik legfontosabb eszköze a fényszóró, ami segít ideális látási viszonyokat teremteni. Természetes, hogy a kiégett izzó cserére szorul, míg a karcos burát polírozással lehet helyreállítani, hogy ismét intenzív fényt adjon a lámpa. Azt azonban már kevés autótulajdonos tudja, hogy még ennél is többet lehet tenni annak érdekében, hogy a fényszóró maximum teljesítményt nyújtson. A megoldás a fényszóró foncsorozás, melynek segítségével a lámpa szinte újjászületik! Miért van erre szükség, és mit érdemes tudni róla?

Ahhoz, hogy megértsük a fényszóró foncsorozás jelentőségét, először érdemes tisztázni, mi is valójában a foncsor. Ez egy tükrös fényvető betét, ami a lámpatesten belül helyezkedik el, erről tükröződik vissza a kibocsátott fény. Rendszeres használat mellett a tükröződő fémréteget lényegében leégeti az a hőhatás, ami az izzók működésével jár, ennek következményeképpen pedig csökken a lámpa fényereje. A fényszóró foncsorozás egy felújítási technika, melynek eredményeképpen a fémréteg ismét visszakerül a foncsorra.

Ez a megoldás minden szempontból az autótulajdonosok érdekeit szolgálja, hiszen nem csak azzal jár, hogy a fényszóró újra hasznos társ lesz a balesetmentes közlekedésben, de mindezt az új lámpák megvásárlásának töredékéért lehet elérni. Gondoskodjon az optimális látási viszonyokról, és döntsön Ön is a fényszóró foncsorozás mellett!

Ha megelégelte a tompa fényt, de nem szeretne új lámpákra költeni, forduljon bizalommal a GT Reflect Bt. szakértő csapatához! Mi kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk a fényszóró foncsorozást, műanyag és fém alapú lámpatestek esetében egyaránt. Látogasson el www.gtreflect.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat szolgáltatásunk részleteiről, valamint díjszabásunkról is tájékozódhat! Bízza ránk a fényszóró foncsorozást, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén, a +36-29-331-095-ös telefonszámon vagy a gtreflect@gtreflect.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!