szombat, december 2, 2023
4kereken.hu

A teherautó mentés kihívásai nem fognak ki rajtunk!

2022-06-10 Sofőröknek
teherautó mentés

teherautó mentésben számíthat ránk! A reménytelennek tűnő helyzeteket is meg tudjuk menteni, mert felkészültek vagyunk!

A teherautó mentés nem olyasmi, ami a kiszámíthatóságáról ismert tevékenység. Az utakon szinte bármi megtörténhet, hiszen a balesetnek ezer arca van. Ilyenkor a műszaki mentést haladéktalanul el kell kezdeni, mert a balesetes jármű a közlekedés szereplőit feltartja. A karambolos, fának ütközött vagy árokba borult jármű megakasztja a forgalmat, útban van és még a tulajdonos számára is anyagi kárt generál. A gyors és hatékony mentés segíthet abban, hogy a teherautó tulajdonosának kisebb kárral kelljen számolnia.

Mit jelent az, ha egy teherautó mentést végző csapat felkészült? A teherautó mentés felkészültsége egyrészt a műszaki felkészültséget jelenti. A teljes gépparkkal rendelkeznie kell egy autómentéssel foglalkozó cégnek. Attól függően, hogy milyen szolgáltatásokkal foglalkozik, rendelkeznie kell autómentővel, kamionmentő járművel, amik fel vannak szerelve emeléshez, vontatáshoz, illetve szállításhoz is a szükséges eszközökkel. Enélkül elindulni sem érdemes, azonban a profi teherautó mentéshez ez önmagában még kevés. Jó, ha van szerelőműhely is, ahol azonnal el lehet végezni a bevontatott jármű átvizsgálását, ha a megbízó úgy kívánja, a javítását is. A csapat szakmai felkészültsége, releváns tapasztalata és a csapattagok megbízhatósága is alapvető követelmény, különben a munka nem éri el azt a színvonalat, amilyet az ügyfelek elvárnak. A teherautó mentés kiszámíthatatlansága miatt sokszor kell elindulni azonnal, a nap bármelyik szakában, előfordulhat, hogy akár az éjszaka közepén is. Meg kell küzdeni az időjárás, a látási viszonyok, a terep okozta kihívásokkal, arról nem is beszélve, hogy a mentés is támaszthat akadályokat.

A teherautó mentéshez a www.kamionmentes.hu webcímen lévő honlapunkat keresse fel és a Top Rescue 24 munkatársait bízza meg a munkával! A kamionmentes@yahoo.com email címen üzenetet tud hagyni, a +49 15 22 61 44 853, 06 20 348 34 85, 06 20 927 75 67 telefonszámokon pedig beszélni tud velünk!

Like this Article? Share it!