szombat, december 2, 2023
4kereken.hu

Taxifóliázás vállalkozások számára

2022-03-07 Kiegészítők
taxifóliázás

taxifóliázáshoz prémium szolgáltatást nyújtunk. Felruházzuk a hozzánk elhozott járműveket egy új, nívós külsővel.

A taxik jellegzetes megjelenéssel rendelkeznek, ezért is tudjuk azonnal, ha meglátunk egyet közülük, hogy taxiról van szó. A hazai taxik élénk, citromsárga színben pompáznak. Ilyen feltűnő színt adunk a taxifóliázás során minden járműnek, amit elhoznak hozzánk.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ami az autófóliázáson belül a taxifóliázással is foglalkozik!  A megszokott, sárga taxik külsejét kiváló minőségben tudjuk kivitelezni. Amennyiben új járművekkel szeretné bővíteni az autóparkját, vagy taxizással kapcsolatos vállalkozásba fog, tudunk Önnek segíteni a megvalósításban! A sérült fóliát is könnyen le lehet cserélni, illetve a régit megújítani, ha arra van szükség.

taxifóliázás rendelkezik az autófóliázás minden előnyével, ami miatt érdemes a fényezés, festés helyett választani ezt az eljárást. A fólia a teljes karosszéria befedésére alkalmas és tökéletesen segít abban, hogy a jármű elnyerje új, végleges külsejét. A taxifóliázáshoz kapcsolódóan matricázást is kérhet a járműre, hiszen a taxik nemcsak sárgák, hanem feliratok, cégnév, telefonszám is olvasható az oldalukon. Minden lényeges információt, illetve a megrendelt grafikát is feltüntetjük az autókon. Indulhat is a műszak!

A taxifóliázás a speciális autófóliázások körébe tartozik, hasonlóan az autómatricázáshoz. Keressen minket bizalommal, ha szüksége van erre a szolgáltatásra! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, amiken igényelni tud tőlünk ajánlatot! A cégünk honlapját a www.automatricak.hu webcímen találja meg. Ha felkeltettük az érdeklődését és a fényezés helyett a fóliázást választja, akkor bízza Ránk ennek a megvalósítását! A budapesti taxifóliázásról tudjon meg többet kollégáinktól, lépjen kapcsolatba Velünk az egyik, megadott elérhetőségünkön! A  36-30-6466-293 telefonszámon vagy az info@automatricak.hu email címen adunk információkat a szolgáltatásainkról, illetve az árainkról!

Like this Article? Share it!