kedd, október 19, 2021
4kereken.hu

Snorkel használatával a terepjáró védelméért!

2021-03-10 Kiegészítők
snorkel

Ahogyan a személygépjárművek az egyedi igényeknek megfelelően személyre szabhatóak, úgy a terepjárók esetében is vannak kiegészítő lehetőségek. Attól függően, hogy elsősorban milyen terepen van használatban a jármű, sokféle kellék lehet szükséges. Ezek mindegyike biztonságossá és praktikussá teszi a közlekedést, miközben óvja a járművet, ezért minden tulajdonosnak ajánlott felmérni a kínálatot. Azok számára, akik gyakran közlekednek saras, vizes terepen, akár kifejezetten mély vízben is, nem maradhat el egy snorkel használata. Mire szolgál pontosan egy ilyen kiegészítő?

snorkel lényegében egy terepjárókra tervezett légszűrő kivezetés. A kiegészítő használatával a motor nem tudja felszívni a vizet, ezzel pedig védelmet biztosít a jármű legfontosabb alkatrészének. A snorkel kiválóan helytáll, ha mélyebb vízben közlekednek a terepjáróval, de egy-egy nagyobb pocsolyán áthaladva is hasznos társnak bizonyul. Szintén a snorkel mellett szól, hogy használatával tisztább levegő biztosítható, hiszen magasról szívja be a levegőt, így pedig kevesebb por jut a rendszerbe.

Snorkel minden terepjáró modellre kapható, ám a választásnál nem csak a típust érdemes figyelembe venniük a tulajdonosoknak. Olyan kiegészítőt tanácsos vásárolni, ami ellenáll az ütéseknek és karcolásoknak, így egyszeri beruházással hosszú távra megoldottnak tekinthető a vizes környezet okozta probléma. Az igényeknek megfelelő snorkel vásárlását bárki lebonyolíthatja, azonban fontos tudni, hogy a beépítéshez szakértő segítségére van szükség.

Szeretne megbízható terepjáró kiegészítők közül válogatni? A 4 wd Profi Shop Kft. kínálatában a legkiválóbb minőségű snorkelek kaptak helyet! Tekintse meg termékeinket, és ismerkedjen meg a részletekkel a www.4wdprofishop.hu weboldalon, ahol máris elintézheti a vásárlást! Amennyiben bizonytalan a választásban, esetleg a kiválasztott termékkel kapcsolatban szeretné feltenni kérdéseit, lépjen velünk kapcsolatba a +36-83-900-030-as telefonszámon vagy az info@4wdprofishop.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!