vasárnap, március 7, 2021
4kereken.hu

Az egyedi autómatrica remek reklámozási lehetőség!

2020-09-17 Kiegészítők
egyedi autómatricák

A járműreklám jól ismert és gyakran alkalmazott hirdetési lehetőség. Ilyen megközelítésből az autók gyakorlatilag mobil reklámeszközök, melyek anélkül népszerűsítik az adott céget, hogy arra időt és energiát kellene fordítani. Csupán egy kreatív ötletre van szükség, majd egyszeri ráfordítással egy tartós és hatékony marketingeszközt tudhat magáénak a vállalkozás. A járműreklám világán belül is sokféle lehetőség van, így minden érdeklődő megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő változatot. Most az egyedi autómatricákat emeljük ki, nézzük, miért érdemes ezt választani!

Az autódekor matrica sokkal kisebb felületet fed le, mint a fóliázás, ám az ebben rejlő előny, hogy a reklám bárhova kerülhet, ahol a tulajdonosok számára praktikus. Az árat természetesen befolyásolja a méret, valamint a példányszám, ám összességében az autómatrica készítés költséghatékony megoldást kínál. Egyetlen megrendeléssel több reklámeszközre tehetnek szert az érdeklődők, melyeket aztán rugalmasan fel lehet használni, kerülhet matrica egy autón több helyre, vagy akár a teljes flotta dekorálása is megoldható.

Az egyedi autómatricák többféle technológiával készülhetnek, így ma már nem csak a klasszikus változatok érhetőek el, hanem praktikusabb, korszerűbb típusok közül is lehet válogatni. Az egyik legnépszerűbb verzió a mágnesmatrica, melynek előnye, hogy bármikor áthelyezhető vagy akár teljesen eltávolítható.

Kreatív és költséghatékony eszközt keres a reklámozásra? Szeretné kihasználni a járműreklámban rejlő előnyöket? Az Autodekor.hu Bt. szakértő csapatára számíthat ötletei megvalósításában! Vállaljuk az autómatrica készítést többféle módszerrel, különféle méretekben, az Ön igénye szerint. Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról, nézzen körül www.autodekor.hu weboldalunkon, ahol referenciáink között is böngészhet! Amennyiben kérdése lenne az autódekor matrica készítéssel kapcsolatban, esetleg már csak arra vár, hogy elképzelései formát öltsenek, keressen minket bátran a +36-30-214-2763-as telefonszámon vagy a dekor@autodekor.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!