kedd, november 29, 2022
4kereken.hu

Automata hajtóműolaj a megfelelő típusban és minőségben!

2021-12-30 Karbantartás
Automata hajtóműolaj

Automata hajtóműolaj kiváló minőségben, online rendelési lehetőséggel! Webáruházunkban minden autóhoz van megfelelő készítmény, ami sokáig fogja szolgálni a gondtalan működést!

Az automata sebességváltó kényelmesebbé teszi a vezetést, így nem véletlen, hogy egyre többen választanak olyan autót, amiben a kézi váltó helyett ilyen rendszer kapott helyet. Ám nem szabad elfelejteni, hogy a rendszer nem azért kapta az „automata” nevet, mert nem igényel törődést, sőt, kifejezetten fontos, hogy a tulajdonosok figyeljenek rá. A jó hír viszont az, hogy a karbantartás rendkívül egyszerű, az ugyanis csupán a hajtóműolaj időszakos cseréjét jelenti.

Az automata hajtóműolaj feladata, hogy csökkentse a súrlódást és elvezesse a hőt, így tud védelmet nyújtani a váltó mozgó alkatrészeinek. Támogatja a zökkenőmentes működést, a hosszú élettartamot, sőt, az optimális fogyasztást is, de csak akkor, ha megfelelő típusú és minőségű készítményt választanak a tulajdonosok. Az automata hajtóműolaj kiválasztásához mindig a kézikönyvet kell alapul venni, a váltórendszer specifikációja ugyanis autónként igencsak eltérő. A csereperiódust illetően azonban már nem ilyen egyértelmű a helyzet, ebből a szempontból a kézikönyv inkább csak irányadó, az ugyanis mindig a normál körülményeket veszi alapul. A vontatás vagy például a sárban történő vezetés is nehezített pályát jelent, ha sűrűn fordulnak elő ilyen és ezekhez hasonló körülmények, az automata hajtóműolaj is gyakoribb cserét igényel.

Ha Ön is ügyel arra, hogy a váltó karbantartása mindig idejében megtörténjen, és az automata hajtóműolaj cseréje nem várhat, nálunk jó helyen jár! Cégünk, a Re-Cord Agrotrans Kft. webáruházában minden típusú kenőanyag megtalálható! Fedezze fel automata hajtóműolaj kínálatunkat, melyben a legkiválóbb minőségű készítmények kaptak helyet!

Kattintson a www.olajsziget.hu weboldalra, és rendelje meg az autójához szükséges készítményt csupán néhány kattintással! Kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-28-410-366-os telefonszámon és az info@olajsziget.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!