kedd, október 3, 2023
4kereken.hu

A nyári gumicsere ideje elérkezett!

2022-03-02 Karbantartás
nyári gumicsere

nyári gumicsere hamarosan aktuális lesz! Az új gumikat már most meg tudja vásárolni!

A gumiabroncsoknak több típusát kell váltogatni minden autósnak, hacsak nem a négy évszakos gumik mellett döntött. Az időjáráshoz tervezett gumiabroncsok egyik változata a nyári gumi. A nyári gumicsere nem igazítható egy szigorúan vett dátumhoz. A téli gumiabroncsok leváltása nyári típusra abban az időpontban esedékes, amikor az időjárás már engedi. Jön a tavasz, növekszik a hőmérséklet, a hidegnek nyoma vész és az utak minősége is megváltozik. A melegebbre forduló időben a téli gumik már nem tudják betölteni a funkciójukat. A nyári gumicsere ideje tehát akkor jön el, amikor a téli, tavaszi fagyok már megszűntek, a hőmérséklet pedig nulla fok felett marad jó néhány fokkal.

nyári gumicseréhez a hiányzó gumiabroncsokat szerezze be idejében! A szeszélyes időjárás az, amihez igazodni kell, tehát hetek alatt beköszönthet a tavasz. Ez is olyan dolog, amit nem érdemes az utolsó pillanatokra hagyni. Ha nem tud ezzel sokat foglalkozni, válassza a sokak által preferált megoldást, vigye szervizbe minél előbb az autót!

Az előre kiválasztott és a helyszínen megvásárolt gumiabroncsok megérkeznek a szervizbe és már csak le kell cserélni a régi gumikat az újra. Forduljon bizalommal a gumiabroncsok értékesítésével is foglalkozó szervizünkhöz, ha szeretne  új gumikat és nyári gumicserét az autójához! A gumiabroncs kínálatunk elég változatos és  minden modern elvárásnak megfelel, ahhoz, hogy a legszélesebb igényeknek is meg tudjon felelni. Két szervizben is tevékenykedünk a fővárosban, kedvező díjszabással.

nyári gumicserében segítünk azoknak az autó tulajdonosoknak, akik jó ár-érték arányban kapható terméket keresnek. A www-ar-go.hu webcímen megtalálható honlapon szereplő termékekről minden információt átadunk a leendő vásárlóknak a 36-1-431-94-07 telefonszámunkon vagy az argoabroncs@t-email.hu email címünkön! Keresse az Ar-Go Bt. munkatársait és szervizeit a nyári gumicseréhez a következő szezonban is!

Like this Article? Share it!