kedd, március 2, 2021
4kereken.hu

Budapesti Opel kereskedésünk teljes körű szolgáltatásokkal várja

2020-08-26 Gyártás
budapesti Opel kereskedés

Tudta, hogy Németország legnagyobb autóipari cége, az Adam Opel által 1962-ben alapított márka, eredetileg családi vállalkozásban varrógépeket, majd kerékpárokat gyártott? 1899-től az autógyártásba is bekapcsolódtak, melynek eredménye lett a négy lóerős Opel Patent Motorwagen System Lutzmann modell, ebből tizenegy darabot adtak el. Olcsó és megbízható autóik hamar népszerűek lettek, a márka vicces szlogenje alapján, “Opel, sosem kop el” is a stabilitást célozták meg.

A válság és a minőségromlás azonban nem kedvezett az eladásoknak. 2018 óta viszont az Opel újra szárnyal, köszönhetően népszerű, új modelljeinek, mint a Crossland X, Grandland X, és az Insignia család, az árcsökkentéseknek és a korszerű, keveset fogyasztó motoroknak.

Budapesti Opel kereskedésünk, az Opel Gyulai, mely hivatalos márkakereskedés és szerviz is egyben, az innováció, az optimizmus, a szakmai elhivatottság és az Opel márka iránti erős elkötelezettség alapján kínálja vevőinek a német gyár autóinak legjavát!

Ön is az Opelre esküszik? Az innovatív, nagy múltú autógyártókat részesíti előnyben? A minőség, a kényelem és a biztonság egyszerre fontos Önnek?  Budapesti Opel kereskedésünkben megtalálja a márka legkeresettebb autóit, élhet nagy szakértelemmel végzett javítási és karbantartási szolgáltatásainkkal, igénybe veheti a hasznos Opel Assistance lehetőségeket, flotta kedvezményeinkben is részesülhet, illetve az autóbérlési és autókozmetikai lehetőségeket is kihasználhatja.

Opel személygépjárművek és haszongépjárművek is szerepelnek budapesti Opel kereskedésünk palettáján, készletkisöprési akcióinkról, a legújabb ajánlatokról és híreinkről weboldalunkon keresztül értesülhet leggyorsabban, a www.opelgyulai.hu-ra kattintva. Nagy raktárkészlettel, azonnal vihető autók bő választékával és profi márkaszervizzel várjuk, vegye fel velünk a kapcsolatot budapesti Opel márkakereskedésünk elérhetőségein, a +36-1/256-00-36-os telefonszámon, vagy a honlapunkon található üzenetküldési űrlap kitöltésének segítségével!

Like this Article? Share it!