kedd, május 24, 2022
4kereken.hu

A benzinkút építés feltételeiről

2021-09-29 Gyártás
benzinkút építés

benzinkút építés már kedvező költségekkel kivitelezhető. A saját vállalkozásként üzemeltetett benzinkutak megépítését is vállaljuk!

A töltőállomások magán kézben is működtethetőek, ennek köszönhetően bárki elindíthat egy hasonló vállalkozást, ha rendelkezik a megfelelő tőkével és biztosítani tudja az ehhez szükséges feltételeket. A benzinkút építés és a töltőállomás üzemeltetésének költségei mára kedvező keretek között mozognak. Ki lehet jelenteni, hogy saját benzinkútba fektetni, jövedelmező ötlet.

benzinkút építés első számú feltétele értelemszerűen a célra alkalmas terület megléte. A töltőállomás kiépítéséhez olyan helyszínre van szükség, ami méretben és adottságokban is megfelel. A biztonság elsődleges, hiszen egy benzinkúton tűzveszélyes és robbanás veszélyes anyagokat használnak folyamatosan.

benzinkút építéshez használt berendezések telepítésére szigorú szabályok vonatkoznak, az anyagok tárolására, a berendezések elhelyezési távolságára és a méretére vonatkozóan is. Ezeknek az érvényben lévő jogszabályoknak az ismerete és alkalmazása minden, a benzinkút építésben érdekelt vállalkozó érdeke és kötelessége.

Szükség van egy pontos és sikeres üzleti tervre, a költségek kiszámítására, majd az engedélyek beszerzésére is. Ezután jöhet a megfelelő partnerekkel történő szerződés kötés. A kivitelezést végző cégnek alapos helyszíni felmérést kell végezni és tervet készíteni a benzinkút építéshez. Végül a kivitelezés van hátra, majd pedig az üzembe helyezés.

A www.triasz-95kft.hu webcímen a  Triász-95 Kft. honlapját találja meg. A cégünk számos szolgáltatásainak egyike a benzinkút építés is. Az építést követően ránk bízhatja a töltő állomás technológiai szerelését, valamint a karbantartását is. Amennyiben saját benzinkút nyitását tervezi, forduljon hozzánk bizalommal! Számos, sikeres projekt elindításában vettünk már részt, ehhez rendelkezünk a szükséges szakmai felkészültséggel és tapasztalattal is. A részletekről érdeklődjön a +36 (42) 403 049 telefonszámon vagy pedig üzenetben!

Like this Article? Share it!