szombat, december 2, 2023
4kereken.hu

Fényszóró foncsorozás a biztonságos közlekedésért

2022-07-29 Egyéb
fényszóró foncsorozás

fényszóró foncsorozás időről-időre elkerülhetetlen, és mivel a biztonságos közlekedést szolgálja, nem érdemes rajta spórolni. Nem kell új fényszórókat vásárolnia, döntsön inkább a felújítás mellett, és bízza a munkát profi csapatunkra!

A megbízható fényszórók nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy rossz látási viszonyok mellett is biztonságosan tudjunk közlekedni, állapotuk tehát nagy figyelmet érdemel. Bár az izzók kiégése az egyetlen olyan probléma, amit azonnal észreveszünk, az izzócserénél többet kell tennünk azért, hogy a fényszórók megőrizzék kifogástalan állapotokat. A burák lassan, de biztosan karcolódnak, ezek polírozása sem maradhat el bizonyos időközönként, ám van még valami, amire nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ez pedig a fényszóró foncsorozás.

fényszóró foncsorozás tulajdonképpen egy felújítási eljárást takar, amire azért van szükség, mert az izzók okozta intenzív hőhatás egyszerűen leégeti azt a fémréteget, amiről visszatükröződik a fény. Ennek az a következménye, hogy csökken a fényerő, ami ugyan csak hosszú évek múltán válik érezhetővé, mindenképpen szakszerű megoldást követel. Bár elsőre talán az új fényszórók vásárlása látszik az egyszerűbb útnak, a fényszóró foncsorozás sokkal kedvezőbb anyagilag, ezért mindenképpen megéri ezt választani. A felújítás az összes típusnál elengedhetetlen idővel, a projektoros lámpák esetében azonban előbb következik be az az állapot, amin már csak a fényszóró foncsorozás segíthet.

Cégünk, a GT Reflect Bt. vállalja műanyag és fém lámpatestek, egy- és többrészes foncsorok felújítását. Szakszerűen és precízen dolgozunk, nagy gondot fordítunk továbbá arra is, hogy rövid határidőket biztosítsunk ügyfeleinknek. Ha Önt is érdekli a fényszóró foncsorozás, érdemes körülnéznie a www.gtreflect.hu weboldalon, amennyiben pedig szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, esetleg kérdése lenne a témában, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén! Hívja a +36-29-331-095-ös telefonszámot vagy írjon üzenetet a gtreflect@gtreflect.hu e-mail címre, készséggel állunk rendelkezésére!

Like this Article? Share it!